dimecres, 2 de novembre de 2011

La Granota atonarG!

El Lorenzo va portar-nos una granota de St. Anton que els havia entrat en el menjador del lloc on ell treballa. Vam trigar un dia a portar-la en l'estany i així la vam poder observar de prop. 
Feia com el Barry de Pingüins de Madagascar quan posava les potes damunt del vidre del pot on era, us poso una foto perquè ho veieu però no es veu tan bé com en la realitat 
Té la cara com la granota que canta, durant 69 minuts, en aquest vídeo que us posaré ara i és molt petita i de color verd, que és el color que més m'agrada a mi!
El nom que li he posat és Atonarg, endevines per què?


En aquesta tele de color rosa, que he preparat amb la mama, hi ha les fotos que li vam fer a la Atonarg quan la vam portar a l'estany del pati perquè se sentís molt bé i a gustetet! 
Quan vam voler posar menjar als peixos, vam veure que les formigues se l'havien menjat tot, no quedava ni una engruna! N'haurem de comprar més!
  
Voleu veure com una mosca es menja una granota en comptes d'una granota que es menja una mosca?


Publicat per l'Henoch

2 comentaris:

Joel Artigas ha dit...

Què xulu! Jo no sé si he vist mai una granota de tant aprop. La vau tocar? Quina enveja que em feu... M'agrada molt el nom que li heu posat Atonarg (és granota al revés oi?)

Una abraçada!

Lídia ha dit...

L'Henoch ha dit i la mama ha escrit:

Ho has endevinat Joel, és granota al revés el seu nom!!!! Oi que és maca la granota Atonarg?
Jo no la vaig tocar, el Pau tampoc però el Lorenzo si!
Adéu i un petó!